“Dankzij de training van Lisette heb ik nu een betere agendaplanning, een realistischer beeld van wat je kunt doen binnen je tijd, een opgeruimde inbox en een leeg bureau. Bovendien ga ik veel vaker met een tevreden gevoel naar huis .”

 

“De training is helder met goede handvatten en tips. Daarnaast is de individuele begeleiding zeer leerzaam en deze wordt op een prettige manier gegeven. Het heeft mij meer overzicht opgeleverd en ook duidelijkheid in wat te doen en waar te vinden. Uiteindelijk levert het mij rust, ruimte en tijd op!”

Of je nu leidinggevende, personeelsadviseur, medewerker of zzp-er bent, Structuurlijk Professional Organizing kan je helpen efficiënter, plezieriger en effectiever te werken.
 

Leidinggevende / personeelsadviseur

Je wilt het beste uit je medewerkers halen. Daarnaast wil je ook de gestelde doelen van de afdeling en/of de organisatie bereiken. Georganiseerd werken, prioritering, overzicht in de werkzaamheden en zelfsturend vermogen zijn daarvoor noodzakelijke basisvaardigheden. Niet iedere medewerker heeft zich deze vaardigheiden eigen gemaakt. Wij helpen je graag je medewerkers op een hoger niveau te laten werken.

Wij bieden trainingen die zich richten op één medewerker, maar ook op een afdeling. Of het nu gaat om een vaste- of een flexwerkplek.

 • Training Moeiteloos Werken
 • Training Moeiteloos Flexwerken
 • Training Moeiteloos E-mailen
 • Training-op-maat

 

Medewerker

Je eindigt je werkdag met een ontevreden gevoel vanwege de hoeveelheid mail, toenemende werkdruk, groter wordende stapels op het bureau en gebrek aan overzicht over de werkzaamheden. Je hebt behoefte aan meer structuur in je werkdag, een haalbare planning en een lege inbox. Je weet dat je het beter kan, maar het ontbreekt je momenteel aan de vaardigheden om dat te bereiken.

Structuurlijk Professional Organizing helpt jou als medewerker de juiste basisvaardigheden aan te leren, waardoor je met een rustig gevoel al jouw werkzaamheden afhandelt. Ons aanbod bestaat uit:

 • Training Moeiteloos Werken
 • Training Moeiteloos Flexwerken
 • Training Moeiteloos E-mailen
 • Training-op-maat
   

ZZP-er

Je hebt te maken met allerlei werkzaamheden die ook bij het ondernemerschap horen. Maar die je afleiden van je feitelijke dienst of product. Om een evenwichtige balans te behouden, ontwikkelden wij:

 • Training Moeiteloos Werken als ZZP-er
 • Training-op-maat

Met deze trainingen kom je wel aan je kernactiviteiten toe zonder jouw overige ondernemers- zaken uit het oog te verliezen.
 

Particulier

Ook jij kunt je de helpende hand van Structuurlijk Professional Organizing inschakelen. Om van de thuissituatie een prettige woon-/werkomgeving te maken.  Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Je hebt geen idee waar je moet beginnen en wordt al moe bij de gedachte dat je spullen die je de afgelopen twintig jaar verzameld hebt moet uitzoeken.

Structuurlijk Professional Organizing biedt advies en hulp bij het organiseren van je tijd en spullen. Opruimen en (her)inrichten van alle ruimtes in je huis en het helpen met de voorbereiding op een verhuizing behoren tot de mogelijkheden.
 

Ik heb nu meer tijd voor andere dingen

“Na een binnenlandse en twee buitenlandse verhuizingen was ik bij terugkomst in Nederland totaal het overzicht over onze spullen kwijt. Met een drukke baan voor mijn man en volle sportroosters van de kinderen kwam het er niet van om zelf tijd in te plannen om op te ruimen.

Samen met Lisette legde ik onze opruimdagen vast en gingen we hard aan het werk. Door haar inzicht en goede tips kwam er al snel structuur in ons huis. Lisette zag overal ruimte en mogelijkheden. We kunnen nu dingen terugvinden, heerlijk! En de ballast is weg. Doordat er meer ruimte is in ons huis, is er ook meer rust in ons hoofd. Het was af en toe doorbijten, maar ik ben erg blij dat Lisette mij geholpen heeft. Ik heb nu meer tijd voor andere dingen en dat voelt erg fijn. Lisette, bedankt!”

Marita van der Gouw

 

Structuur, humor en creativiteit gaan hand in hand

“Wie me een half jaar geleden had gevraagd: "Ben je ooit in staat om je enthousiasme en creativiteit te combineren met structuur?" had een ontkennend antwoord gekregen. Ik nam chaos op de koop toe. Dat was nu éénmaal de prijs die ik betaalde als scheppende, energieke, vrije gymleerkracht.

Toch knaagde het altijd; waarom lukt het mij niet om die klunzigheid kwijt te raken... Klunzigheid in het onthouden en uitvoeren van taken die regelmaat en discipline vergen. Het ophikken tegen deadlines, het eeuwige vooruitschuiven van klussen. De blinde paniek als er iets fout gaat terwijl er onder tijdsdruk eigenlijk geen ruimte is voor fouten. En het talent om ergens in no-time een enorme bende van te maken.

Toen vond ik Structuurlijk Professional Organizing. Lisette bleek een vrouw te zijn met wie je ontzettend kunt lachen in zelfspot. Maar ook vooral iemand die praktisch werkt. Je logische, werkbare handvatten aanreikt. Die je de ruimte geeft om jezelf te blijven. Iemand die zich realiseert dat vooruitgang te maken heeft met vallen en dan (vooral ook) opstaan.

Terugkijkend is die samenwerking heel prettig geweest. Ik weet wat ik kan doen, als de chaos mij weer weet te vinden. En ik weet ook dat het spelen met de structuur niet automatisch betekent dat de chaos wint. Chaos werk ik met structuur, humor en creativiteit de kamer uit!”

Bewegingsonderwijzer uit Apeldoorn  

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor wie?

 Het is tijd

 om tijd

 te maken!

 

 (Lsltn.nl)