“Dankzij de training van Lisette heb ik nu een betere agendaplanning, een realistischer beeld van wat je kunt doen binnen je tijd, een opgeruimde inbox en een leeg bureau. Bovendien ga ik veel vaker met een tevreden gevoel naar huis .”

 

“De training is helder met goede handvatten en tips. Daarnaast is de individuele begeleiding zeer leerzaam en deze wordt op een prettige manier gegeven. Het heeft mij meer overzicht opgeleverd en ook duidelijkheid in wat te doen en waar te vinden. Uiteindelijk levert het mij rust, ruimte en tijd op!”

Over Structuurlijk

Achter Structuurlijk Professional Organizing staat Lisette Beijnes. Zij werkt als werkplektrainer en productiviteitscoach voor organisaties (groot en klein) en hun medewerkers.

Lisette studeerde International Business Administration aan de Hogere School voor Economie. Daarna heeft ze o.a. werkervaring opgedaan als human resources manager en product manager.

Na haar opleiding bij de Nederlandse Beroepsvereniging voor Professional Organizers (NBPO) geeft ze al weer jaren met veel plezier en succes trainingen bij organisaties als Akzo Nobel, McDonalds, Tauw, GGD regio Utrecht.

De combinatie van kennisoverdracht en het inzicht geven tijdens het plenaire gedeelte èn haar persoonlijke begeleiding op de werkplek zorgt voor een werkelijk verandering in werken, te weten moeiteloos werken.

Met haar aandacht en vaak eenvoudig toepasbare advies beweegt ze de medewerkers naar een nieuwe efficiënte, effectieve en moeiteloze manier van werken.

 

Moeiteloos Werken

Het concept Moeiteloos Werken heeft Lisette in samenwerking met haar collega Madelon Gloude ontwikkeld. Ze ervaarden hiaten in de reeds bestaande trainingen en workshops op timemanagement- en werkplekgebied. Dit heeft ertoe geleid dat ze nieuwe complete trainingen hebben ontwikkeld waarbij zowel aandacht is voor de theoretische onderbouwingen als de mens zelf met al zijn/haar verschillende krachten en valkuilen op werkgebied.

De trainingen en workshops die vallen onder het concept Moeiteloos Werken worden vanuit de eigen ondernemingen aangeboden.

 

Lisette is lid van de Nederlandse Beroepsvereniging voor Professional Organizers (www.nbpo.nl).

 
 
 
Over Structuurlijk

 Het is tijd

 om tijd

 te maken!

 

 (Lsltn.nl)